Vind jij het leuk om commerciële kansen te spotten en op te treden als rechterhand van de buitendienst? Ter uitbreiding van ons commerciële team zijn wij op zoek naar een Administratief Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst.

Wat ga jij doen?

Als Administratief Verkoopmedewerk(st)er Binnendienst sta je onze klanten en prospects - onder andere telefonisch - te woord. Het is aan jou om met jouw kennis van onze producten zo goed mogelijk invulling te geven aan hun wensen van klanten. Je durft kritische vragen stellen en je bent een onmisbare schakel tussen de klant en Sales Manager in de buitendienst. Je zorgt ervoor dat hij perfect voorbereid op pad kan en dat de door hem binnengehaalde aanvragen tijdig worden uitgewerkt middels calculaties en offertes. Je beheerst het gehele verkoopproces en onderhoudt intensief contact met onze klanten, transporteurs, leveranciers en monteurs in binnen- en buitenland (Duitsland, Frankrijk en België).

 • Het bespreken, opmaken en afhandelen van offertes en orders met de klant;
 • beantwoorden van vragen van klanten (telefonisch en per mail);
 • het herkennen van en actie ondernemen op verkoopsignalen;
 • het verrichten van alle voorkomende administratieve en commerciële werkzaamheden;
 • uitwerken van orders en het maken van inkooporders bij (inter)nationale leveranciers;
 • het in overleg met de klant inplannen van transporten en montages;

Wie zoeken wij?

Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om het overzicht te bewaren, de (administratieve) werkzaamheden correct en tijdig af te handelen en jouw verantwoordelijkheid te nemen. De klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel. Je signaleert knelpunten en kansen in de werkprocessen en doet voorstellen voor verbetering. Daarnaast:

 • heb je een minimaal afgeronde MBO 4 opleiding; richting commercie, administratie, technisch;
 • heb je bij voorkeur minimaal 2 jaar ervaring in een commerciële binnendienst functie;
 • heb je bij voorkeur technische affiniteit en is de kennis van Navision een pré;
 • beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal; Frans en/of Duits is een pre.
 • ben je woonachtig in de directe omgeving van ons kantoor op het industrieterrein Hazeldonk-Meer, aan de rand van Breda (max. 35 km).
 • ben je 40 uur per week beschikbaar; minder is bespreekbaar maar minimaal 32 uur.

Wie zijn wij?

Loggere Metaalwerken B.V. is een dynamische handelsonderneming, gevestigd in een modern pand op industrieterrein Hazeldonk-Meer aan de rand van Breda. Loggere is een internationale onderneming met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Loggere Metaalwerken richt zich op het leveren van inrichtingen voor sanitaire ruimten en kleedruimten. Te denken valt aan lockers en garderobekasten, garderobesystemen, zitbanken en sanitaire scheidingswanden. De klantenkring van Loggere bestaat onder andere uit architecten, onderwijs- en zorginstellingen, bedrijven, aannemers, en kantoor-en projectinrichters. Het Nederlandse team van Loggere bestaat uit gedreven professionals die actief én creatief meedenken met haar klanten en oplossingen zoeken op het gebied van inrichtingen van sanitaire ruimten en kleedruimten.

Wat bieden wij?

Een uitdagende, zelfstandige positie binnen een enthousiast commercieel team met veel ruimte voor eigen initiatief. Je collega’s zullen beamen dat de informele sfeer binnen ons familiebedrijf jou alle kansen biedt jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen in het profiel? Stuur dan een e-mail, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte motivatie via apply@avkpersoneelszaken.recruitee.com

Meer informatie vind je op www.loggere.com of telefonisch bij Mariette van Dipten, Personeelsadviseur, 0297-820992.

Contactpersoon voor deze functie
Mariëtte van Dipten
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Loggere Metaalwerken BV.? Stuur ons dan een open sollicitatie via apply@avkpersoneelszaken.recruitee.com.