Ben jij een pietje-precies en hou je van veel verschillende werkzaamheden en mensen om je heen? Spreek je daarnaast ook nog een redelijk woordje Frans? Dan ben jij de administratieve duizendpoot die wij zoeken!

Wat ga jij doen?

  • Je werkt in een team met voornamelijk Belgische collega’s en samen regel je alle administratieve zaken zoals offertes, orderbevestigingen, inkooporders, transporten en bijvoorbeeld ook het in de gaten houden van de planning. 
  • Je hebt dagelijks contact met transporteurs en zorgt ervoor dat alles geregeld is zodat de  monteurs altijd weten waar ze aan toe zijn en met plezier onderweg zijn naar de klant om het werk binnen de afgesproken tijd uit te voeren. 
  • Jij bent ook het (telefonische) aanspreekpunt voor onze Belgische klanten en leveranciers. Vanuit je achtergrond en ervaring ben je gewend om met Belgische collega’s samen te werken. Jij geeft hen het gevoel dat ze bij jou terecht kunnen voor informatie en vragen en hebt altijd een goede oplossing voor hun vragen of problemen. 
  • Voor de status van de lopende projecten kunnen wij jou altijd bellen! Of we nou collega’s zijn, een monteur of een klant of leverancier, jij weet precies hoe het zit. En daarom zijn wij op zoek naar jou! 

Wie zoeken wij?

  • Jij herkent je in de bovengenoemde functie en begrijpt exact waar we het over hebben;
  • Je bent gewend om te schakelen tussen werkzaamheden en hebt altijd overzicht;
  • Je bent goed in Word, Excel en je werkt van nature nauwkeurig en overzichtelijk;
  • Je vindt het leuk om problemen op te lossen en in oplossingen te denken;
  • Je bent communicatief vaardig, klantgericht en goedgehumeurd. 
  • Je bent de perfecte kandidaat als je al het bovengenoemde in je hebt en naast Nederlands ook nog Frans spreekt! 

Wie zijn wij?

Loggere Metaalwerken B.V. is een internationaal familiebedrijf met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Wij zijn dé totaalinrichter van sanitaire ruimtes en kleedruimtes voor o.a. ziekenhuizen, scholen, zwembaden, brandweerkazernes en attractieparken. Met 20 collega’s zitten wij in een mooi modern pand met huiselijke sfeer en eigen showroom langs de snelweg van Breda naar Meer (België). 

Wat bieden wij?

Een afwisselende, zelfstandige functie die voldoende mogelijkheden biedt voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Je collega’s zullen beamen dat de informele sfeer binnen ons familiebedrijf jou alle kansen biedt jezelf te ontwikkelen in de richting waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. Interesse?

Stuur je CV met korte motivatie naar pz@loggere.com. Meer informatie over ons bedrijf vind je opwww.loggere.com of telefonisch bij onze personeelsadviseur Anneke Oenema, 0297-820992.


Contactpersoon voor deze functie
Anneke Oenema
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Loggere Metaalwerken B.V. ? Stuur ons dan een open sollicitatie via pz@loggere.com.