Wij gaan op volle kracht vooruit. Om op stoom te blijven zoeken we een Brand & Communications strategist om het team in Eindhoven te versterken. Ben jij de strateeg die de business en het merk van de klant weet vast te pakken en te vertalen naar een innovatiestrategie en succesvolle communicatie en branding? Werk je graag samen met klant en collega’s om het beste resultaat neer te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Als brand & communications strategist ontwikkel, pitch en voer je plannen uit. Je verdiept je in de klant om de business te begrijpen en communicatie-uitdagingen en mogelijkheden te analyseren. Je zet de strategische lijnen uit, ontwikkelt proposities, stelt key-messages scherp en bedenkt geïntegreerde concepten om businessdoelen van de klant te bereiken. Je werkt nauw samen met de creatieve teams om de ontwikkelde strategie zichtbaar te maken. 

Je behandelt meerdere accounts tegelijkertijd en beheerst je eigen projecten qua planning en budget. Je brengt jouw kennis in bij innovatietrajecten en werkt daarbij nauw samen met je collega’s van diverse disciplines. Je gaat actief op zoek naar nieuwe branding en communications projecten bij bestaande klanten en gaat erop uit om nieuwe klanten aan te trekken voor nieuwe projecten.  


Wie zoeken wij?

Je bent in staat om holistisch te kijken en hebt balans tussen een analytische en hands-on mentaliteit. 

Je bent een ervaren facilitator, een aanpakker en een fijne sparringspartner voor je collega’s en je klanten. Je bent creatief, probleemoplossend en neemt graag de verantwoording. Je bent flexibel, hebt een groot empathisch vermogen en een professionele werkhouding. 

Met passie voor het vak en diepgaande kennis over de wereld van branding en communicatie behandel je vraagstukken met snelheid, kwaliteit en nauwkeurigheid in balans. 

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, kennis en zakelijk inzicht m.b.t. branding & communicatie
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.
  • Copywriting skills, voornamelijk in het Nederlands maar bij voorkeur ook in het Engels.

Wie zijn wij?

VanBerlo is al 35 jaar een van Europa's meest toonaangevende bureaus op het gebied van strategie, design en implementatie. Wij zetten samen met opdrachtgevers ideeën om in tastbare business resultaten. Dit betekent nieuwe uitdagingen durven aan te gaan. 

Wij zijn een team van enthousiaste, internationale, multidisciplinaire en klantgerichte specialisten. We zijn zowel denkers als doeners. Teamwork en samenwerking vinden we erg belangrijk en helpen ons het verschil te maken. 

Wat bieden wij?

We bieden je een inspirerende, informele en gezellige werkplek op Strijp-T. Hier kun je deze functie verder gaan vormgeven, samen met een creatief en dynamisch team van ruim 90 enthousiaste collega’s. 

Interesse?

Stuur je CV en motivatie per e-mail naar careers@vanberlo.nl. Neem voor meer informatie over de vacature telefonisch contact op met onze externe recruiter via 0297-820992.

Contactpersoon voor deze functie
Charissa Vink
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij VanBerlo? Stuur ons dan een open sollicitatie via careers@vanberlo.nl.