Heb jij die analytische blik op de cijfers? Kun je zelfstandig werken en onafhankelijk denken en durf jij tegenwicht te bieden aan betrokkenen binnen de studio? Kan jij jouw ideeën helder presenteren en heb je een helikopterview? Ben je een teamspeler, sta je open voor andere zienswijze en ben je tactvol in je communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Door het vertrek van onze huidige Business Controller zijn wij voor onze vestiging in Eindhoven per direct op zoek naar een nieuwe collega. 

Heb jij die analytische blik op de cijfers? Kun je zelfstandig werken en onafhankelijk denken en durf jij tegenwicht te bieden aan betrokkenen binnen de studio? Kan jij jouw ideeën helder presenteren en heb je een helikopterview? Ben je een teamspeler, sta je open voor andere zienswijze en ben je tactvol in je communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het maken van managementrapportages en performance analyses. Je bent in staat de analyse overtuigend over te brengen op de collega’s, zodat je de rol van business partner goed neerzet. Je leidt of participeert in uiteenlopende financiële en operationele projecten, gericht op efficiëntie, effectiviteit. Hiervoor heb je regelmatig overleg met diverse belanghebbenden binnen en buiten de organisatie. Naast de maandelijkse financiële rapportages, bestaat de rol uit proactief mee denken met de uitdagingen binnen VanBerlo en deze ondersteunen met financiële analyses.

Als Business Controller rapporteer je hiërarchisch aan de CFO en geef je leiding aan een team van 3 medewerkers, en indirect stuur je 3 medewerkers aan die verantwoordelijk zijn voor de receptie.

Tot je werkzaamheden behoren verder:

  • Zorgdragen voor de Planning & Control cyclus en het tijdig rapporteren en adviseren aan de CFO en het MT; 
  • Monitoren van relevante trends en ontwikkelingen;
  • Monitoren van de kostenontwikkeling, tijdig bijsturen en maken van analyses;
  • Opstellen van budgetten en forecasting; 
  • Registreren en bewaken van de geldstromen;
  • Fungeren als sparringpartner van de CFO;
  • Begeleiden en adviseren van teamleiders en accountverantwoordelijken;
  • Verzorgen van belastingaangiften en begeleiden van subsidieaanvragen.

Wie zoeken wij?

Een afgeronde HBO opleiding aangevuld met relevante financiële cursussen. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je bent gewend om in een commercieel en zakelijke omgeving te werken en hebt ervaring met project gestuurde organisatie. Verder heb je een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wie zijn wij?

VanBerlo, is een van Europa's meest toonaangevende bureaus op het gebied van strategie, design en implementatie. VanBerlo zet samen met opdrachtgevers ideeën om in tastbare business resultaten. Onze innovatieve producten, communicatie en merken maken al 35 jaar het verschil voor onze klanten. Kijk voor meer informatie op www.vanberlo.nl

Wat bieden wij?

Een moderne werkplek waarin jij deze functie verder gaat vormgeven. Een creatief en dynamisch team van collega’s met een goede werksfeer.   

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet via careers@vanberlo.nl.
Contactpersoon voor deze functie
Arine van der Wel
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij VanBerlo? Stuur ons dan een open sollicitatie via careers@vanberlo.nl.