Ben jij deze nieuwe collega die inkoop- en leveringsvoorwaarden van onze leveranciers en opdrachtgevers beoordeelt en stel jij juridisch stevige contracten en overeenkomsten op? Ben jij op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent contractenrecht en kun je goed risico’s in kaart brengen en gedegen adviezen geven? Door het vertrek van onze collega zijn wij voor onze vestiging in Eindhoven per direct op zoek naar een contract manager.

Wat ga jij doen?

Als contract manager beoordeel je inhoudelijk de contracten met leveranciers en klanten. Je ondersteunt de business en directie met juridisch advies en zoekt naar een optimale balans tussen kwaliteit, kosten, mogelijkheden en belangen. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid en correcte toepassing van de wet- en regelgeving in de contracten.

  • Je schept helderheid bij alle intern betrokkenen;
  • Je stelt nieuwe contracten op, past bestaande contracten aan en onderhandelt over de voorwaarden;
  • Je bewaakte de gemaakte afspraken en lost geschillen op;
  • Je onderhoudt goede relaties met onze klanten en leveranciers;
  • Je bent verantwoordelijk voor het resultaat en tevredenheid van alle partijen;
  • Je neemt initiatieven voor het oppakken van juridische vraagstukken en verbeterpunten binnen onze organisatie.

Wie zoeken wij?

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding (bijv. hogere bedrijfskunde of rechten) en aantoonbare relevante werkervaring. Je bent ondernemend, flexibel en kunt goed prioriteiten stellen. Je hebt een laagdrempelige en heldere manier van communiceren (zowel in het Nederlands en Engels). Je bent gewend om in een commercieel zakelijke omgeving te werken en hebt bij voorkeur ervaring in de ontwerpwereld (geheimhouding, patenten, intellectueel eigendom, privacy etc.).

Je bent voor 24-32 uur per week beschikbaar en woont in of nabij Eindhoven.

Wie zijn wij?

VanBerlo is één van Europa's meest toonaangevende bureaus op het gebied van strategie, design en implementatie. VanBerlo zet samen met opdrachtgevers ideeën om in tastbare business resultaten. Onze innovatieve producten, communicatie en merken maken al 35 jaar het verschil voor onze klanten. Kijk voor meer informatie op www.vanberlo.nl.

Wat bieden wij?

Een moderne werkplek waarin jij deze functie verder gaat vormgeven. Een creatief, gezellig en dynamisch team van collega’s met een goede werksfeer.  

Interesse?

Stuur je CV en motivatie per mail naar careers@vanberlo.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze externe recruiter op telefoonnummer 0297-820992.

Contactpersoon voor deze functie
Charissa Vink
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij VanBerlo? Stuur ons dan een open sollicitatie via .