Ben jij in staat één of meerdere technische projecten succesvol te leiden? Wil je werken bij een internationaal en innovatief familiebedrijf? Neem jij de volledige verantwoording op je voor het ontwerp van besturingssystemen in de machinebouw of (proces)industrie?

Wat ga jij doen?

Als Engineer Besturingstechniek ga jij bij ons besturingssystemen ontwikkelen voor de aansturing van alle technische systemen op en rond onze industriële - op maat gemaakte - ovens. De projecten worden voornamelijk gedaan in opdracht van de grotere productie en dienstverlenende bedrijven in de staal-, aluminium, gasturbine, gereedschap en heat treatment industrie. 

Jij bent van A tot Z bij alle werkzaamheden betrokken. Je maakt een globaal ontwerp en bepaalt de software- en hardware componenten. Je vraagt offertes aan en selecteert de juiste leveranciers. Ook de engineering valt uiteraard onder je werkzaamheden. Daarnaast ben je dé elektrotechnische vraagbaak en specialist bij de oplevering van het project. Een project bij ons kan zo 2 tot 10 maanden duren en elk project is uniek!

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde studie in de richting van Installatietechniek, Mechatronica en/of Elektrotechniek op MBO / HBO (ervaringsniveau);
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Engineer in het ontwerpen van besturingen voor machinebouw/productie installaties;
  • Je hebt proceskennis en kennis van aandrijftechniek;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met PLC besturingen in de machinebouw en het ontwikkelen van hardware en software;
  • Je hebt praktische en theoretische kennis van meet-, regel- en besturingstechniek;
  • Je streeft altijd naar een hoge mate van kwaliteit;
  • Je bent analytisch sterk en nauwkeurig ingesteld;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wie zijn wij?

Electron Thermal Processing Equipment, onderdeel van de Glaesum Group, gevestigd in Nijkerk, is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse Maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 35 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie binnen een High Tech werkomgeving met afwisselende projecten. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet via pz@glaesum.nl.
Contactpersoon voor deze functie
Anneke Oenema
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Electron Thermal Processing Equipment B.V. - Glaesum Group? Stuur ons dan een open sollicitatie via pz@glaesum.nl.