Als jouw hart harder gaat kloppen van termen als lerende organisatie, leiderschapsontwikkeling en de betrokkenheid van medewerkers, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Want dan willen wij jou heel graag leren kennen!

Wat ga jij doen?

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Human Development Professional om het verschil te maken voor onze collega’s in Eindhoven en Ypenburg. Voor het grootste deel van je tijd zal je aan het werk zijn in onze studio in het Innovation Powerhouse in Eindhoven. 


Heb jij een passie voor ontwikkelen? Als “meest innovatieve bedrijf van Nederland” zijn wij continue in beweging. Onze zeer getalenteerde collega’s werken met de besten om iedere dag een verschil te maken bij onze klanten. Het is een veeleisend werkveld dat hen uitdaagt om elke dag het beste uit zichzelf te halen. 


Dus, als jouw hart harder gaat kloppen van termen als lerende organisatie, leiderschapsontwikkeling en de betrokkenheid van medewerkers, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Want dan willen wij jou heel graag leren kennen!


Samen met twee geweldige HR collega’s help je de organisatie verder te ontwikkelen, evenals de manier van samenwerken. Jouw rol vertegenwoordigt het hele spectrum binnen HR, van strategisch tot uitvoerend, en je voegt waarde toe op diverse aspecten binnen HR. Je bouwt verder op het bestaande talentmanagement, en ondersteund door onze kernwaarden zorg je voor een uitstekende leeromgeving en bijpassende ontwikkelingsprogramma’s. Hiermee inspireer je onze mensen en houd je ze scherp. 


We zouden het geweldig vinden als je state of the art HRD tools ontwikkelt die ons leven makkelijker maken, dat je ontwikkelingsprogramma’s en workshops ontwikkelt voor onze medewerkers en dat je hen training en workshops op maat geeft. Jij weet waar je het beste talent kan werven, en hebt een creatieve kijk op het creëren van een geweldige werknemers ervaring.

Wie zoeken wij?

Jij bent een energieke Human Developer met een scherp oog voor business & change management. Met een goed doordachte leiderschapsrol geef jij op strategische wijze richting op gebied van talent, leren, toekomstplanning en leiderschap ontwikkeling. Jij inspireert de groei van onze bedrijfscultuur aan de hand van onze kernwaarden. Jij houdt van design en voelt je verbonden met onze ambities. 


Door middel van een sterke verbondenheid met al je collega’s zorg je ervoor dat we samen geweldige resultaten bereiken. We willen graag het meest innovatieve bedrijf blijven. Voor de komende jaren willen we dus samen met iedereen binnen VanBerlo verder werken aan een professionele werkomgeving waar we samen kunnen leren, groeien en bloeien. 


Je hebt ervaring met:

 • De rol als strategische partner
 • Talent management
 • De ontwikkeling van persoonlijk leiderschap
 • De lerende organisatie en lifelong learning
 • Employee engagement
 • Employer branding
 • Recruitment


Je hebt een relevante bachelor of master diploma en tenminste 5 jaar werkervaring. Je wilt ongeveer 32 uur per week werken en woont bij voorkeur in de omgeving van onze studio in Eindhoven. 


Maar je bent bovenal niet snel bang van alle verwachtingen die we van je hebben en je hebt genoeg lef en ervaring om contact met ons op te nemen, ook al kun je op sommige vlakken nog groeien. 

Wie zijn wij?

VanBerlo is een van Europa's meest toonaangevende bureaus op het gebied van strategie, design en implementatie. VanBerlo zet samen met opdrachtgevers ideeën om in tastbare business resultaten. Onze innovatieve producten, communicatie en merken maken al 35 jaar het verschil voor onze klanten. Kijk voor meer informatie op www.vanberlo.nl.

Wat bieden wij?

Allereerst bieden we uitdagende ontwikkelprojecten binnen onze organisatie. Een gepassioneerd en sociaal team van collega’s om mee te werken en een inspirerende plek als kantoor. En natuurlijk willen we dat je groeit en jezelf verder ontwikkelt, terwijl je anderen laat groeien en ontwikkelen.

 • Onze studio in het Innovation Powerhouse is werkelijk een prachtige plek om te werken
 • Je werkt met 90+ zeer getalenteerde en enthousiaste collega’s 
 • Zeer aantrekkelijke en flexibele arbeidsvoorwaarden (jij bent zelfs in de positie om die nog verder te verbeteren)
 • Onderdeel zijn van “Meest Innovatieve bedrijf van Nederland”  


Interesse?

Heb je interesse en voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een gerichte motivatie, graag tegemoet via careers@vanberlo.nl.
Contactpersoon voor deze functie
Arine van der Wel
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij VanBerlo? Stuur ons dan een open sollicitatie via careers@vanberlo.nl.