Jij bent de rechterhand van de Servicemonteur op Schiphol! Jij helpt bij het voorkomen van storingen en ondersteunt bij de jaarlijkse inspecties en het onderhoud. Je werkt in de altijd dynamische omgeving van Schiphol waar je op unieke plekken je werk verricht.

Wat ga jij doen?

  • Jij werkt dagelijks samen met de Servicemonteur op Schiphol en jullie verzorgen preventief onderhoud, uitvoeren van reparaties en verhelpen van storingen;
  • Jij wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren van je collega’s en op termijn doorgroeien naar de zelfstandige functie van Servicemonteur;
  • Jij breidt je technische kennis en ervaring uit door goed te luisteren en kijken en vindt het leuk om te zoeken naar storingen en deze op te lossen;
  • Jij bent service- en klantgericht en bent je ervan bewust dat jullie team voor de klant het gezicht van het bedrijf is.

Wie zoeken wij?

  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Schiphol en in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
  • Jij hebt, of volgt, een MBO opleiding in de richting van elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Jij wilt graag veel leren van je collega’s en hebt ambitie om door te groeien naar de functie van zelfstandig Servicemonteur;
  • Jij bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar;
  • Jij bent representatief en hebt goede communicatieve vaardigheden. 

Wie zijn wij?

Matex Deuren te De Meern, is sinds 1965 een gedegen en gezond familiebedrijf. Matex produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, handelsondernemingen en industrie in heel Nederland. Samen met een team van zo’n 55 collega’s staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit en service. 

Wat bieden wij?

Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien. Door regelmatige toolboxmeetings en training zorgen wij dat jouw kennis actueel en up to date blijft. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Stuur dan je CV voorzien van brief met motivatie naar pz@matexdeuren.nl.  Voor meer informatie bel je met Arine van der Wel, Personeelsadviseur, 0297 - 820992. Kijk ook eens op onze website www.matexdeuren.nl.   

Contactpersoon voor deze functie
Arine van der Wel
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Matex Deuren? Stuur ons dan een open sollicitatie via pz@matexdeuren.nl.