Ben jij een ondersteuner pur sang? Een échte administratieve duizendpoot, flexibel en klantgericht? En wil jij het visitekaartje zijn voor iedereen die een bezoek brengt aan ons bedrijf? Dan is de functie van Medewerker Bedrijfsbureau bij Glaesum echt iets voor jou!

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor een breed en afwisselend takenpakket bestaande o.a. uit het ontvangen van inkooporders, het aanmaken en beheren van klant- en leveranciersdossiers en het verwerken van orderbevestigingen van en aan leveranciers. Samen met je collega’s van het Bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de productieplanning. Je verricht uiteenlopende administratieve werkzaamheden, waaronder het initiëren en verwerken van voorraadtellingen. Je bent het aanspreekpunt voor diverse afdelingen en ondersteunt deze waar mogelijk bij uiteenlopende vragen. Je beantwoordt de telefoon en binnenkomende e-mails en verwelkomt iedereen die een bezoek brengt aan ons bedrijf. Kortom, een echte spil in het web functie voor iemand die niet kan stilzitten!

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding;
  • Je hebt enkele jaren ervaring, bij voorkeur in een soortgelijke functie in een productieomgeving;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent handig met een ERP-systeem (bij voorkeur AFAS/Profit) en MS Office programma’s waaronder Excel;
  • Je vindt het leuk om in deze belangrijke functie de spil te zijn tussen de verschillende afdelingen;
  • Je bent collegiaal, stressbestendig, verantwoordelijk en werkt nauwkeurig;
  • Je hebt enige technische kennis of er in ieder geval affiniteit mee.

Wie zijn wij?

De Glaesum Group, gevestigd in Nijkerk, is een succesvol en groeiend familiebedrijf in de Nederlandse Maakindustrie. Onze eigen productie-, engineering- en ontwikkelingsafdeling beschikt over kennis op het gebied van metaaltechniek, warmtetechniek, industriële ovenbouw en procesengineering. Samen met 35 collega’s kun jij meewerken aan ons succes en werken aan je eigen toekomst en doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige, ondersteunende functie binnen een High Tech werkomgeving met afwisselende projecten. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Stuur dan je CV voorzien van motivatie naar apply@avkpersoneelszaken.recruitee.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, Anneke Oenema, op telefoonnummer 0297-820992.  

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Contactpersoon voor deze functie
Anneke Oenema
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Glaesum Group? Stuur ons dan een open sollicitatie via apply@avkpersoneelszaken.recruitee.com.