Jij bent een daadkrachtige programma manager die ons – nu nog grotendeels op Microsoft Navision2009 – gebaseerde landschap de aankomende jaren gaat vernieuwen en begeleiden naar het Microsoft Dynamics 365 platform.

Wat ga jij doen?

  • Jij gaat de opzet en uitvoering van het programma op wereldwijde schaal leiden. De Verder Groep (44 bedrijven in 24 locaties met ongeveer 1.400 medewerkers) is bezig om haar gehele business applicatie landschap te vernieuwen. Verder zal haar nieuwe business applicatie landschap baseren op public cloud en Software as a Service gebaseerde technologie. Wereldwijd wordt Microsoft Office 365 uitgerold als het nieuwe samenwerkingsplatform.
  • Jij bent initiërend en leidend bij de invoering van het programma en creëert voldoende draagvlak bij alle partijen, gedurende het hele programma. Na een succesvolle integratie volg je het project tot alle in het programmaplan omschreven doelen gerealiseerd zijn.
  • Jij brengt  alle relevante belangen in kaart en stelt een plan van aanpak op met waarmee de uitvoering van het programma kan worden gestart. Je stelt het kostenbudget op voor het programma en de daaronder vallende projecten en bewaakt het budget gedurende het jaar. Je zorgt voor de benodigde goedkeuringen en denkt continue mee in verbeteren van het proces en delen van relevante kennis.

Wie zoeken wij?

• Je beschikt over een afgeronde WO opleiding;

• Je hebt 8 jaar of meer ervaring in het succesvol implementeren van grote ERP projecten;

• Je hebt kennis van PRINCE 2 en ervaring met AGILE Project Management. Uiteraard ben je expert op het gebied van MS Dynamics NAV/365;

• Je hebt aantoonbare Programma Leadership ervaring bij voorkeur binnen middelgrote productie bedrijven met multifunctionele omgevingen en diverse culturen (marketing, sales, operations, IT, finance etc.);

• Je bent resultaatgericht en hebt passie voor je vak!

• Je hebt goed gevoel voor verhoudingen en hebt het doel goed voor ogen;

• Het internationale karakter van deze functie past bij iemand die het leuk vindt zo’n 40% van de tijd te reizen binnen en buiten Europa. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Vleuten.

Wie zijn wij?

Verder International is een ambitieus en financieel sterk internationaal familiebedrijf en richt zich wereldwijd op het ontwikkelen en distribueren van laboratorium apparatuur (Scientific divisie) en  een uitgebreide range aan specialistische pomp technologieën (Liquids divisie). Met verschillende productie bedrijven en distributie vestigingen zijn we met 1400 medewerkers wereldwijd actief in 24 landen.


Wat bieden wij?

Een continu uitdagende positie waarmee jij door de groei van onze organisatie het verschil kunt maken. Je krijgt de ruimte en vrijheid om de doelen concreet te realiseren. Je valt direct onder de CIO waardoor je snel kunt schakelen en vooruit kunt.

Interesse?

Mail je brief met motivatie en CV naar hr@verder.com  Meer informatie vind je op www.verder.com of telefonisch bij Anneke Oenema, HR Adviseur, 030-6779103.

Contactpersoon voor deze functie
Anneke Oenema
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Verder International B.V. ? Stuur ons dan een open sollicitatie via .