Ben jij een ervaren technische man/vrouw die een onmisbare bijdrage wil leveren aan de uitvoering van onze projecten? Dan hebben wij de juiste baan voor jou. De functie Project Engineer biedt je de ideale combinatie van project engineering, project management, techniek, eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Wat ga jij doen?

Je levert een onmisbare technische bijdrage aan de uitvoering van onze projecten en vult de bestaande kennis van de organisatie aan. Je houdt je voornamelijk bezig met de volgende uitdagingen:

 • Jij bent als project engineer verantwoordelijk voor het intekenen en inpassen van de Aerox®-Injector in de constructie en situatie bij onze klant. Waar nodig draag jij werkbare oplossingen voor en implementeert deze.
 • Je realiseert en coördineert volledig de opdracht waaronder de werkvoorbereiding, inkoop, planning, assemblage en afnametesten. Tevens ondersteun je onze service engineers bij de opleveringen.
 • Je overtuigt ons en de klant vanuit je kennis over onze techniek die je je snel eigen maakt.
 • Je voert werkvoorbereiding en planningswerkzaamheden uit op het gebied van service, after-sales en trouble shooting.
 • Je verzorgt de projectadministratie en technische documentaties en werkt deze zorgvuldig uit.


Wie zoeken wij?

 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring als werkvoorbereider of project engineer binnen een technische werkomgeving.
 • Je hebt een technische HBO opleiding richting WTB, of gelijkwaardig.
 • Je hebt een brede interesse variërend van apparatenbouw tot procestechnologie en hebt affiniteit met elektrotechniek.
 • Je beheerst naast de Nederlandse taal ook de Engelse taal in woord en geschrift, Duits is zeker een pré.
 • Jij hebt ervaring met Autocad en/of Solid Works, kunt mechanisch tekenen (plaatuitslagen, licht constructiewerk en lay-out opstellingen) en kunt elektraschema’s lezen.
 • Je kunt uitstekend overweg met het gehele Microsoft Office pakket.


Wie zijn wij?

Aerox B.V. verkoopt wereldwijd de Aerox®-Injector; een product dat is ontwikkeld voor industriële geurreductie. Wij helpen onze klanten om hun geuremissies te minimaliseren en te voldoen aan de wet- en regelgeving. Ook ondersteunen wij hun maatschappelijke verantwoordelijkheden door het realiseren van een betere leefomgeving. Aerox kan getypeerd worden als een internationaal, flexibel, innovatief en groeiend bedrijf. 

Wat bieden wij?

Samen met een professioneel en hecht team werk jij aan het succes van een wereldmerk. Jij speelt een cruciale rol in de verdere groei en ontwikkeling van Aerox B.V., een topspeler in de markt voor industriële geurreductie. Wij bieden jou een zelfstandige functie waarin je al je technische ervaring kunt inzetten en de ruimte krijgt om creatief mee te denken en actief bij te dragen aan het succes van Aerox. Vanzelfsprekend bieden wij een marktconform salaris en passende arbeidsvoorwaarden in lijn met jouw achtergrond en werkervaring.

Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar hr@aerox.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR Célie Waegemaekers, HR adviseur, op het nummer: 030-6779103.

Kijk ook eens op onze website www.aeroxinjector.com

Contactpersoon voor deze functie
Célie Waegemaekers
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Aerox B.V. ? Stuur ons dan een open sollicitatie via .