Jij bent een energieke Sales Hunter, een echte verkoper! Voor de voedingsmiddelenindustrie zoeken wij een nieuwe collega die in dat gebied dé marktexpert is of wil worden. Kom jij ons verkoopteam versterken?

Wat ga jij doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van installaties met een waarde van tussen de 20 en 500K .
 • Je hebt de vrijheid om zelf je jaarplan in te vullen waarin je de groeidoelstellingen laat zien.
 • Je bent een actieve klantenbezoeker en bent creatief in het zoeken van new business.
 • Je geeft je klanten adviezen over ons productenpakket aansluitend bij hun specifieke processen en situatie.
 • Samen met de collega’s van de binnendienst breng je offertes uit met een gerichte oplossing.
 • Je houdt nauw contact met de Directeur over  je verkoopactiviteiten, acquisitiegesprekken, markt- en  concurrentiegegevens.
 • Je bent betrokken bij de organisatie van beurzen en seminars en hebt zelf ook ideeën waar en hoe wij ons nog beter kunnen presenteren.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt HBO niveau bijvoorbeeld richting procestechniek, milieutechnologie, werktuigbouw, levensmiddelentechnologie, chemische technologie of technische bedrijfskunde.
 • Je hebt een hoge gunfactor, niet alleen door je expertise maar ook door je uitstraling en enthousiasme.
 • Je hebt ervaring in de technische verkoop bij voorkeur in de verkoop van systemen of installaties.
 • Je hebt lef, durft buiten de gebaande paden te rijden en hebt een groot netwerk, ook online.
 • Je beheerst naast de Nederlandse en Engelse taal ook bij voorkeur de Duitse taal.

Wie zijn wij?

ProMinent Verder B.V. in Vleuten (Utrecht) is marktleider op het gebied van doseertechniek en onderdeel van de Verder Groep, een dynamisch en internationaal familiebedrijf behorende tot de top 3 van de Nederlandse (MKB) maakindustrie. Al ruim 50 jaar is ProMinent wereldwijd actief in de waterbehandeling en doseeroplossingen in de procesindustrie. ProMinent producten en installaties worden met succes toegepast in vele applicaties in verschillende marktsegmenten zoals o.a. de chemische industrie, drinkwaterproductie, apparatenbouw, zwembaden en de voedingsmiddelenproductie.

Wat bieden wij?

Een continue opleidingsprogramma in zowel techniek als commercie voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Een uitdagende, zelfstandige positie binnen een stabiel, professioneel en financieel gezond familiebedrijf met een solide basis en goede naam in de markt. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, auto en tools van de zaak om je functie goed uit te kunnen oefenen.

Interesse?

Mail je CV met begeleidend schrijven naar hr@prominent.nl Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Célie Waegemaekers, HR adviseur, 030-6779103. Kijk ook eens op onze websites www.werkenbijverder.nl en www.prominent.nl

Contactpersoon voor deze functie
Célie Waegemaekers
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Prominent Verder B.V.? Stuur ons dan een open sollicitatie via .