Jij bent onze vakkundige onderhouds- en servicetechnicus die de jaarlijkse controle en onderhoud bij onze klanten in de Randstad verzorgt. Jij voorkomt storingen, verhoogt de veiligheid en verlengt de levensduur van onze deurinstallaties bij onze klanten. Mocht er toch een storing zijn dan ben jij snel ter plekke bij de klant met een oplossing.

Wat ga jij doen?

  • Jij bent dagelijks onderweg voor preventief onderhoud, reparaties en storingen;
  • Jij vindt het leuk om te zoeken naar en het oplossen van storingen;
  • Jij hebt goede technische kennis en ervaring waardoor je storingen en problemen snel oplost;
  • Jij hebt een servicegerichte instelling en helpt bij het voorkomen van storingen door het juist en op tijd uitvoeren van preventief onderhoud;
  • Jij hebt altijd een klantgerichte instelling en bent je ervan bewust dat jij voor de klant het gezicht van het bedrijf bent.


Wie zoeken wij?

  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Utrecht en in bezit van rijbewijs B;
  • Jij hebt een MBO opleiding, richting elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Jij hebt al enkele jaren ervaring als servicemonteur en kunt met het juiste materiaal zo voor ons aan de slag;
  • Jij kunt goed zelfstandig werken, bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar;
  • Jij bent representatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.


Wie zijn wij?

Matex Deuren te De Meern, is sinds 1965 een gedegen en gezond familiebedrijf. Matex produceert, levert, monteert en onderhoudt bedrijfsdeuren voor de nieuwbouw, handelsondernemingen en industrie in heel Nederland. Samen met een team van zo’n 55 collega’s staan wij garant voor een uitstekende kwaliteit en service. 

Wat bieden wij?

Je krijgt een zelfstandige functie binnen je eigen regio met vaste klanten. Door regelmatige toolboxmeetings en training zorgen wij dat jouw kennis actueel en up to date blijft. Je servicebus is representatief en uitgerust met kwalitatief goed gereedschap. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Interesse?

Stuur dan je CV voorzien van brief met motivatie naar pz@matexdeuren.nl.  Voor meer informatie bel je met Arine van der Wel, Personeelsadviseur 0297 - 820992. 

Contactpersoon voor deze functie
Arine van der Wel
T:0297 - 820 992


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Staat jouw functie er niet tussen, en wil je toch graag werken bij Matex Deuren ? Stuur ons dan een open sollicitatie via pz@matexdeuren.nl.