Snel inzicht in eigenschappen, kernkwaliteiten en vaardigheden van mensen, dat doen wij aan de hand van een persoonlijke profiel analyse die gebaseerd is op de D.I.S.C.-theorie; dominantie, invloed, stabiliteit en conformiteit. 

Ieder mens beschikt over unieke persoonskenmerken en zal daardoor anders reageren op situaties op het werk. Krijg inzicht in het gedrag van medewerkers of toekomstige medewerkers in werksituaties aan de hand van deze gedragsanalyse. Door inzicht in het gedragsvoorkeur van uw medewerkers kunnen de kwaliteiten nog beter benut worden en aandachtspunten verbeterd worden.

ONZE AANPAK

Medewerker of sollicitant vult online een vragenlijst in. Vervolgens ontvangt u per mail een heldere rapportage die zal worden toegelicht door een van onze adviseurs. Wij zijn gecertificeerd in het gebruiken en interpreteren van dit instrument.

TOEPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Deze gedragsanalyse kan ingezet worden bij werving en selectie, training, teamontwikkeling, verbeteren van de communicatie, motiveren van medewerkers, loopbaanontwikkeling.

KOSTEN

Dit assessment bieden wij aan voor € 350,- excl. BTW. U ontvangt hiervoor een functieprofiel en een persoonlijke profiel analyse (PPA) van de kandidaat. Tevens ontvangt u een rapportage waarin de PPA van de kandidaat wordt afgezet tegen het gewenste functieprofiel

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op