Wij zijn de externe afdeling Personeelszaken. Wij bellen uit naam van uw bedrijf.

Als u ons belt nemen wij op met 'de Afdeling Personeelszaken'

Personeelsadvies

Ons vak is het opstellen en uitvoeren van alle regels en procedures op het gebied van personeel & organisatie. Dit doen we met een team van allround personeelsadviseurs die ieder hun eigen specialisme hebben. U heeft naast uw eigen personeelsadviseur ook de beschikking over de kennis van het team als het gaat om bijvoorbeeld ziekteverzuim, ontslag, beoordelen en functioneren, arbeidsrecht, recruitment, Arbo en veiligheid etc.  

De kennis en ervaring die wij op personeelsgebied hebben, willen wij graag delen. Bijvoorbeeld met de managers op de werkvloer zodat zij intern worden opgeleid en begeleid in de uitvoering van het personeelsbeleid. Zo zorgen wij er voor dat slecht nieuws gesprekken goed worden voorbereid en uitgevoerd.

BEKIJK HIER DE VACATURES BIJ ONZE KLANTEN

Ontzorgen

Ondernemen is risico nemen. Wel prettig als de risico's in kaart zijn gebracht. Op personeelsgebied regelen wij dat. Op zo'n manier dat u de juiste keuzes en besluiten kunt nemen in het personeelsbeleid. Als werkgever wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Klanten die hun personeelszaken bij ons uitbesteden, hebben daar geen zorgen meer over.

Personeelszaken uitbesteden

Zou het voor u interessant kunnen zijn om uw Personeelszaken uit te besteden? Wij helpen graag daar het juiste antwoord op te vinden.

In een persoonlijk (telefonisch) gesprek scannen wij uw organisatie en behoefte en maken direct een inschatting van de kosten. Wij werken eenvoudig met een vast bedrag per maand zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

De samenwerking die we aangaan is flexibel en opzegbaar zonder opzegtermijn. Los van het aantal uur dat wordt afgenomen zijn we fulltime beschikbaar. In overleg werken we ook op projectbasis. Wij werken vanuit kantoor in Veenendaal. Als het nodig is zijn wij ook interim op locatie beschikbaar. 


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op