Wij stellen ons graag persoonlijk voor!

Annaliza van Kuilenburg

HR Manager

Oprichter en eigenaar van AvK Personeelszaken (2004) en mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs. P&O-er met passie voor ondernemen die strategisch en bedrijfskundig meedenkt. Efficiënt, overtuigend en gericht op verbeteren van processen. Ontslagspecialist met brede parate kennis die met humor en creativiteit altijd in oplossingen weet te denken.

0854 878 222

Jolanda de Kruijf - van den Brink

HR Adviseur

Senior HR Project Manager met ervaring in het projectmatig begeleiden van organisaties bij reorganisaties en verkoopklaar maken. Helpt de MKB ondernemer met HR projecten. Kan een HR afdeling opzetten, optimaliseren en reorganiseren. Heeft als HR motto: de organisatie en medewerkers moeten er beter van worden. Pragmatische oplossingen en concreet advies, dat is waar Jolanda voor staat!

0854 878 226

Madelief Bolderman

HR Adviseur

Young HR professional met overtuigingskracht die gedegen en planmatig te werk gaat. Sterk in communicatie en terugkoppeling. Kent de stappen in het verzuim traject van de Wet verbetering Poortwachter en weet deze goed te bewaken. Werkt graag in Teams en organiseert haar werk zo dat haar collega’s het eenvoudig over kunnen nemen. Gezellige collega die ons met haar frisse blik vaak weet te verrassen.

0854 878 225

Eva van de Geyn

HR Adviseur

Verzuimspecialist met leidinggevende ervaring. Casemanager die complexe verzuimdossiers oppakt en gewend is om te communiceren en samenwerken met verschillende partijen. Leergierig en ambitieus om zich te ontwikkelen tot allround HR-adviseur. Houdt zich naast verzuim bezig met systeeminrichting, onboardingstrajecten en in kaart brengen van HR processen. Intelligente teamplayer met een scherp vermogen om complexe (arbeids)situaties te doorgronden. Daarnaast gewoon een hele fijne, gezellige collega!

0854 878223

Marjelle Adams

HR Adviseur

0854 878 227

Robin de Jong

Junior HR Adviseur

0854 878 224

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op