Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor!

Annaliza van Kuilenburg

Personeelsadviseur

Oprichter en eigenaar van AvK Personeelszaken (2004) en mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs. P&O-er met passie voor ondernemen die strategisch en bedrijfskundig meedenkt. Efficiënt, overtuigend en gericht op verbeteren van processen. Ontslagspecialist met brede parate kennis die met humor en creativiteit altijd in oplossingen weet te denken.

0297 - 820 992

Célie Waegemaekers

Personeelsadviseur

Personeelsadviseur vanaf 2013 bij AvK Personeelszaken. Werkt vanuit Veenendaal voor meerdere MKB bedrijven, ook op interim basis. Teamspeler, zorgvuldig en betrouwbaar. Allround P&O- er die weet waar ze het over heeft met als specialisme ziekteverzuim.

0297 - 820 992

Mariëtte van Dipten

Personeelsadviseur

Personeelsadviseur met brede interesse in het HR vak en plezier in haar werk. Multi inzetbare teamspeler die goed kan luisteren en flexibel is. Zoekt zaken tot op de bodem uit en is snel van begrip. Heeft de ambitie om zich nog verder te specialiseren in arbeidsrecht. Initiatiefrijk en denkt graag mee in oplossingen. Fijne collega met hart voor de zaak!

0297 - 820 992

Angelique Veldhuizen

Personeelsadviseur

Senior HR manager met een goed gevoel voor verhoudingen en de menselijke factor binnen organisaties. Krachtige adviseur die met passie en deskundigheid weet te overtuigen. Sterk in functie analyse, invoeren van (cultuur)veranderingen en organisatie-inrichting. Gecertificeerd in uitvoeren van (selectie) assessments en persoonlijkheidstesten. Betrouwbare teamspeler die altijd haar afspraken nakomt!

0297 - 820 992

Renée de Nooij

Personeelsadviseur

0297 - 820 992

Trudy Vonk

Personeelsadviseur

0297-820992

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op