Wij stellen ons graag persoonlijk voor!

Annaliza van Kuilenburg

HR Manager

Oprichter en eigenaar van AvK Personeelszaken (2004) en mede-eigenaar van MKB Salarisadviseurs. P&O-er met passie voor ondernemen die strategisch en bedrijfskundig meedenkt. Efficiënt, overtuigend en gericht op verbeteren van processen. Ontslagspecialist met brede parate kennis die met humor en creativiteit altijd in oplossingen weet te denken.

0854 878 222

Tess Rödel

HR Adviseur

Resultaatgerichte HR Adviseur met een passie voor projecten en systeeminrichtingen. Draait meerdere projecten tegelijkertijd en is zeer geliefd in het team omdat ze voor iedereen het werk leuker en makkelijker maakt. Nmbrs specialist die alle HR processen ombouwt naar een op maat gemaakte digitale work-flow. Vindt het daarnaast ook leuk om websites vorm te geven in het kader van Employer Branding. Brengt een aanstekelijke positieve energie in het team waar we allemaal vrolijk van worden.

0854 878 223

Jolanda de Kruijf - van den Brink

HR Adviseur

Senior HR Project Manager met ervaring in het projectmatig begeleiden van organisaties bij reorganisaties en verkoopklaar maken. Helpt de MKB ondernemer met HR projecten. Kan een HR afdeling opzetten, optimaliseren en reorganiseren. Heeft als HR motto: de organisatie en medewerkers moeten er beter van worden. Pragmatische oplossingen en concreet advies, dat is waar Jolanda voor staat!

0854 878 226

Madelief Bolderman

Junior HR Adviseur

Young HR professional met overtuigingskracht die gedegen en planmatig te werk gaat. Sterk in communicatie en terugkoppeling. Kent de stappen in het verzuim traject van de Wet verbetering Poortwachter en weet deze goed te bewaken. Werkt graag in Teams en organiseert haar werk zo dat haar collega’s het eenvoudig over kunnen nemen. Gezellige collega die ons met haar frisse blik vaak weet te verrassen. Is anno 2023 bezig met haar afstudeerproject: "het functieprofiel in de steeds veranderende organisatie".

0854 878 225

Sarah Sluijs

HR Adviseur

Allround HR adviseur met brede ervaring en kennis van verzuim, ontslag en reorganisaties. Snel van begrip en stelt kritische vragen. Brede proces- en organisatie kennis en schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus. Duikt graag in een CAO en weet hier goed de weg in te vinden. Vindt het leuk om te netwerken en mensen met elkaar te verbinden. Sportieve collega die graag wil leren en overal wat vanaf wil weten.

0854 878 224

Karin Dekter

0854 878 224

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op